joi, 2 septembrie 2010

Culoarul strâmt al chirurgiei estetice este ocupat de Clinica „Doctor Cotea”

Prin oferirea unor servicii medicale exclusiviste, la Chişinău,
Culoarul strâmt al chirurgiei estetice este ocupat de ClinicaDoctor Cotea
Aici sunt efectuate toate tipurile de operaţii de înfrumuseţare începând cu nasul, urechile, pleoapele, până la mărire de sâni şi nu numai...

Se spune frumuseţea este veşnicăDa, dacă trecem pe la chirugul estetician, mai devreme sau mai târziu. Dacă aveţi norocul şi ocazia consultaţi cu doctorul Viorel Cotea, care are o experienţă de peste 26 de ani în domeniu, puteţi avea surprinderea vi se spună nici nu este necesară o operaţie de înfrumuseţare în cazul dumneavoastră. Sau, în cel mai bun caz, vi se poate spune simplu: “Reveniţi peste vreo 2-3 ani”. Dar, cel mai bine ar fi mergem astăzi stăm de vorbă cu doctorul Viorel Cotea, medicul care a schimbat mii de vieţi în adevăratul sens al cuvântului. Pentru , dacă ar fi începem o viaţă nouă, drumul porneşte din strada Lomonosov, Chişinău, Republica Moldova, de la clinica ce îi poartă numele doctorului Cotea.

1.După 26 de ani aţi avut iniţiativa de a crea ceva inedit şi anume o clinică specializată totalmente în chirurgie estetică. De ce credeţi era nevoie de o astfel de clinică, exclusivistă, la Chişinău?
Am creat ceva nou pentru pacienţi, nu pentru mine. După mai mult de două decenii, ştiam ce le trebuie, ce le lipseşte pacienţilor mei. Consider am acoperit un gol existent în domeniu. Culoarul strâmt al chirurgiei estetice l-am ocupat noi. Exclusivitatea cere calitate. Când am pornit la drum am avut la bază trei cuvintesiguranţă, calitate şi garanţie. Traduse, aceste cuvinte înseamnă stimă faţă de pacient şi încredere reciprocă.

2.Enumeraţi câteva dintre noutăţile pe care le-aţi lansat pe piaţă odată cu deschiderea clinicii dumneavoastră?
Intimitate deoarece pacientul nu trebuie se confrunte cu alte specialităţi medicale, cu persoane bolnave, suferinde. Servicii hoteliere de cinci stele. Vii, te internezi, nu ai grija cazării atât înainte, cât şi după operaţie. Medicul chirurg stă la dispoziţia pacientului 24 de ore din 24. Contract de garanţie, real, documentat. Iar exemplele ar putea continua.

3. De ce se spune domnule doctor sunteţi cel mai bun specialist înnasuri”, aşa cum descriu chiar şi colegii dumneavoastră din acelaşi domeniu?
Simplu, pentru nasurile se văd, sunt la suprafaţă, nu? Fiind una dintre operaţiile mai complicate, este foarte greu camuflezi o nereuşită în cazul rinoplastiei.
Dar impanturile mamare nu se văd pentru nimeni nu umblă cu bluza ridicată pe stradă. Dacă totuşi « cortina » este ridicată, adică bluza, nu deosebeşti sânii implantaţi de mine, de cei naturali.


4.Apropo de implante , pentru suntem la acest capitol, ce fel de proteze mamare recomandaţi pacientelor dvs. care doresc un bust mai generos ?
Mentor, generaţia III cel mai des. Din experienţa mea, americanii sunt cei mai buni producători. Oferim pacienţilor un « Lifetime », un certificat original, de la producător (USA), de garanţie pe viaţă. Desigur, eu ca medic recomand schimbarea implantelor la un moment dat, dar sincer vorbind în peste 15 ani de când folosesc numai « Mentor » nu s-a întors nimeni solicite o schimbare. Însă, cu părere de rău, în cazul protezelor ale altor producători, alţii decât Mentor, schimbarea se solicită foarte des şi repede, uneori chiar la puţin timp după operaţie.

5.Ştim există cazuri când refuzaţi pacienţii la operaţii. De ce nu toţi cei care vin sunt acceptaţi de dumneavoastră?
Pentru nu este cazul. Nu operez de dragul unui câştig material, mai presus fiind satisfacţia morală. În acelaşi timp, urmez şi sfaturile lui Hipocrate, cel mai important fiind « nu dăunezi vieţii şi sănătăţii » pacientului.

6. vorbim un pic şi despre tarifece ne puteţi spune dspre acestea având în vedere raportul calitate-preţ. Faceţi şi o paralelă comparativă cu alte clinici din România, Rusia, Ucraina şi de ce nu, chiar şi Europa.
Tarifele sunt afişate în dolari de la 550 până la 3600. În preţ sunt incluse materialele consumabile de cea mai bună calitate, unice, aduse special pentru pacienţi din USA - stabilizator implant, de exemplu. Noi practicăm şi discounturi, în funcţie de anumite situaţii - prima adresare, altele. Ţinând cont de calitate, condiţii excepţionale, dar şi de garanţia operatorie şi post operatorie, aceste tarife practicate de noi sunt foarte mici. Comparativ cu alte ţări europene sau chiar din CSI, la noi, preţurile sunt mici doarece includ un profit minim.

7. Ştim şi noi domnule doctor o cât de mică schimbare înseamnă aerul pe care îl respirăm, oxigenul, prelungirea vieţii, precum şi a tinereţii. Dacă în suflet suntem tineri, de ce nu s-ar vedea acest lucru şi pe faţa sau corpul nostru. Pentru am ajuns la final, ce credeţi domnule doctor doresc femeile? Sau ce vor de fapt cei care apelează la chirurgia estetică?
Se schimbă totul, viaţa, casa, respectul, redarea încrederii în sine. Realizare, împlinire. Reuşită. Pe toate planurile fizic, psihologic, moral, spiritual.
Schimbarea este firească, de vârstă, normală, naturală. Îmbătrânirea îşi are cursul ei firesc. Şi atunci operaţia de chirurgie estetică se impune ca o necesitate.

10. Cum descrieţi în câteva cuvinte chirurgia pe care o practicaţi?
Chirurgie care necesită cea mai mare atenţie, atraumatică. Aici omul vine şi pleacă sănătos. Pacientul nostru este un om mulţumit şi împlinit. Echipa de asistente şi cadre medicale, cu o vastă experienţă în domeniu, acordă o mare atenţie pacientului. Au fost pregătite la cel mai înalt nivel şi rezultatele sunt evidente. Pacientul se simte la noi ca acasă. Şi apoi, pleacă de aici cu o stare de spirit extraordinar de bună. El este pregătit muteşi munţii din loc dacă trebuie.

Un comentariu: